Sfeclă

de | ian. 16, 2021 | Campanie de detoxifiere | 0 comentarii

Sfecla oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Cum ar fi de exemplu scăderea tensiunii arteriale, riscul apariției diabetului, precum și îmbunătățirea digestiei. Poate ajuta la prevenirea insuficienței cardiace, accidentului vascular cerebral, infarctului și la apariția complicațiilor care provin din aceste boli. Unele studii au arătat că sucul de sfeclă poate crește capacitatea consumul de oxigen al mușchilor în timpul antrenamentelor. Pigmentul betalain din sfeclă, care conferă culoarea acesteia, protejează împotriva oxidării celulare, are efect antioxidant și poate preveni proliferarea celulelor maligne, are un puternic efect abtioxidant.

Sfecla este o sursă excelentă de acid folic, mangan, potasiu și cupru. De asemenea, este foarte bogat în fibre, conține magneziu, fosfor, vitamina C, fier și vitamina B6. Pe scurt, este o plantă foarte utilă!

Nu ați crede, dar sfecla poate ajuta și în demență. Acest lucru se datorează faptului că oxidul nitric din acesta îmbunătățește fluxul sanguin și, astfel, ajută la funcționarea creierului. Poate fi eficient și împotriva bolii Alzheimer.

Conține cantități mari de pectină cu o bună capacitate de legare a apei, hematopoieză excelentă, ajută la regenerarea și proliferarea globulelor roșii, de aceea este recomandat ca tratament suplimentar pentru anemie în unele locuri.

De asemenea, merită menționat faptul că, în cazul femeilor este important să aibă grijă de suplimentară constantă și naturală a fierului, astfel își pot încărca depozitele depozitelefoarte simplu: prin consumul de sfeclă.

Poate fi, de asemenea, inclus în dietele mai stricte, deoarece are un conținut scăzut de calorii, dar este foarte bogat în nutrienți și fibre.

 Acestea  sunt rezultate parțiale ale cercetărilor complexe în desfășurare care, datorită progresului nostru tehnologic, dezvăluie spectrul larg efectelor benefice ale alimentelor folosite din cele mai vechi timpuri.

Sfecla este o sursă bogată de nitrați și antioxidanți. Are un efect foarte puternic de curățare a ficatului (protejează ficatul de deteriorarea oxidativă), care este unul dintre cele mai importante organe în detoxifiere. Reglează procesele metabolice ale ficatului, crește rezistența, susține funcția sistemului limfatic.

În concluzie, putem să spunem cu siguranță despre sfeclă că, pe lângă faptul că hrănește, completează..CURĂȚĂ! Este membru fondator al unei cure de detoxifiere, deoarece consumul său evită stagnarea prelungită a alimentelor și a substanțelor toxice în stomac și în tractul intestinal, reduce riscul apariției diferitelor boli care rezultă din aceasta. Îmbunătățește funcționarea ficatului, a tractului intestinal, accelerează eliminarea toxinelor și a deșeurilor, stimulează rinichii, sângele și sistemul vascular, ba chiar și funcționarea creierului!

Descoperiți Cristalele noastre cu un conținut ridicat de sfeclă roșie, care le conțin într-o formă concentrată în cea mai naturală formulă, cu adăugarea de legume care susțin cea mai bună utilizare posibilă a sfeclei:

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin