Despre noi

„Am înființat MagMaxx pentru că am vrut să menținem sănătatea familiei cu suplimente alimentare fără chimicale, pur naturale

Tóth Szilvia

Tóth Szilvia

Manager

Medvácz Ibolya

Medvácz Ibolya

Director executiv, nutriționist cu studii superioare

Nemes Mátyás

Nemes Mátyás

Fermier bio, conducător profesional

Trei persoane diferite dar cu același scop (suplimente de vitamine și minerale pure, curate fără chimicale) au găsit calea comună, completându-se reciproc prin activitatea lor: NEMES MÁTYÁS (fermierul bio a anului 2015) cu aproape 30 de ani de experiență de producător, responsabil conducător profesional, TÓTH SZILVIA responsabil de producție, MEDVÁCZ IBOLYA responsabilul de vânzări.

Ca rezultat al puterii lor, echipa MagMaxx cu aplicarea tehnicii germano-maghiare, concentrează în cristale, fructele și legumele proaspăt culese, sortate manual, netratate chimic, care păstrează toți nutrienții, hrănind în mod natural organismul uman.

Filosofia noastră:
Ne iubim planeta,
Agricultura la nivel industrial ne-a distrus calitatea solului, astfel componența nutritivă a plantelor a scăzut semnificativ în ultimele decenii. Pentru a ne proteja planeta de degradarea continuă, noi ne facem achizițiile de legume și fructe doar din culturi bio unde nu se folosesc deloc chimicale.
Credem în rezolvările naturale,
Datorită nivelului de nutrienți scăzuți, organismul nostru are nevoie de suplimente nutritive pentru a susține nivelul de minerale și vitamine pe care în mod normal, cu decenii în urmă, le luăm din alimentație. Credem cu desăvârșire că organismul nostru are nevoie de ceea ce primește de la natură. Tocmai acesta este motivul pentru care am creat gama de produse MagMaxx cu care putem susține sănătatea întregii familii, zi după zi.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin