From: 99.90lei

From: 99.90lei

KiwiS

KiwiS

cristale de fructe

Roșia

99.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru curățarea vaselor de sânge

Dacă dorești să îți păstrezi sănătatea vaselor de sânge sau ai început să lupți împotriva aterosclerozei făcând multă mișcare sau urmând o dietă cu conținut scăzut de grăsimi și simți totuși că nu poți mânca destule legume, iată un super-concentrat special pentru tine, care îți aduce un aport corespunzător de nutrienți. În acest fel, poți proteja într-un mod delicios sistemul vascular al fiecărui membru al familiei, întreaga perioadă a anului.

Ingrediente

kiwi, morcovi, maltodextrină, portocale, lămâie, măr

 

Valori nutrienți 100g 
Energie 611 kJ
Calorii 146 kCal
Grăsimi 0,25g
  • Din care grăsimi saturate
0,145g
Carbohidrați 34g
  • Din care zaharuri
14,6g
Proteine 1,3g
Sare 0,17g

 

 

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

 

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

 

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

 

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți: o linguriță plină (4/8 grame) de 1-2 ori pe zi, de preferință dimineața înainte de masă, consumat (sigur) ca atare pentru a asigura cea mai bună absorbție. Prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate adăuga în mâncare sau poate fi diluat în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Kiwi

Conține cantități mari de vitamine A, C și K, precum și antioxidanți naturali (flavonoizi), macro-, oligoelemente având astfel un efect foarte bun asupra sistemului imunitar, asupra vaselor de sânge și asupra țesuturilor conjunctive. Este eficient în vindecarea bolilor inflamatorii, iar conținutul de vitamina K îmbunătățește coagularea sângelui și repară oaselor. Are efect asupra activității rinichilor și întărește oasele. Borul din kiwi nu numai că ajută la absorbția calciului, dar și previne eliberarea acestuia. Borul potențează activitatea calciului și a magneziului, interacționând bine cu fosforul și cu vitamina D, elemente necesare pentru oase și mușchi. Kiwi-ul crud conține o substanță numită actinidină, o enzimă care descompune proteinele.

Portocala

Este cel mai important fruct al iernii și cea mai bogată sursă de vitamine dintre citrice, a cărei conținut de vitamina C naturală este mai eficace decât cea regăsită în comprimate. Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, datorită prezenței bioflavonoidelor din citrice, în prezența acestora vitamina acționează mai puternic și într-un mod mai durabil. Acești micronutrienți sunt, de asemenea, antioxidanți valoroși care oferă o anumită protecție împotriva bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiace. Portocala conține totodată cantități mari de vitamină A și B.

Lămâia

Dintre numeroasele proprietăți pozitive ale lămâii iese în evidență conținutul său ridicat de vitamină C. Conține o gamă largă de substanțe nutritive, în special acid citric, calciu, magneziu, bioflavonoide și pectină, care sprijină sistemul imunitar dar ajută și la combaterea infecțiilor. Conținutul de bioflavonoide are un efect de purificare a sângelui, regenerează și întărește vasele de sânge. Pe lângă efectul antihelmintic și anti-balonare, îndepărtează sărurile anorganice. Întărește stomacul și are un efect diuretic. Este, de asemenea, un bactericid puternic dar este util ca agent de curățare și alcalinizare pentru organismul nostru.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin