From: 53.90lei

From: 53.90lei

Vestă de Protecție Extra

Vestă de Protecție Extra

cristale de legume

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru a reduce inflamațiile cu evoluție lentă

Ai decis de ceva vreme să începi o cură de detoxifiere, dar nu te-ai convins
încă? Poate ți-e frică că-ți slăbești organismul dacă începi o dietă? Sau ai dori
să elimini cât mai curând posibil simptomele neplăcute ale inflamațiilor cu o
evoluție lentă din corpul tău?
Iată o soluție: super-concentratul nostru de legume este super gustos, astfel
încât să îl poți consuma chiar și ca desert în timp ce reduci simptomele
inflamației sau detoxifici blând organismul întregii familii cu puterea sfeclei
roșii dublată cu cea a morcovului cu un plus de dovleac.

Ingrediente

sfeclă roșie, morcovi, dovleac 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1390kJ
Calorii 332 kCal
Grăsimi 0,5g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 76g
  • Din care zaharuri
34g
Proteine 25,4g
Sare 0,5g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

1. Málna

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Cunoaștem sfecla roșie ca și plantă medicinală din cele mai vechi timpuri. Crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Atunci când o consumăm, rezistenta noastră la stres fizic și mental puternic este îmbunătățită în mod semnificativ.

Sfecla roșie conține mulți micronutrienți – fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

MORCOV

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, dar
consumând singur substanțele active din aceasta se absorb doar în
proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește astfel la
80% crescând exponential beneficiile sfeclei roșii. Pe lânga acestea,
componentul biologic important a morcovului este beta-carotenul, datorită
căruia are și culoarea specifică. conține și alet carotonide cum ar fi alfa-
caroten, luteina,
zeaxantina, astea fiind componenți de antioxidanți importanți. Organismul
transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după dacă este
necesar. Totodată în medicina străveche era folosita și ca diuretic.

MORCOV

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, dar
consumând singur substanțele active din aceasta se absorb doar în
proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește astfel la
80% crescând exponential beneficiile sfeclei roșii. Pe lânga acestea,
componentul biologic important a morcovului este beta-carotenul, datorită
căruia are și culoarea specifică. conține și alet carotonide cum ar fi alfa-
caroten, luteina,
zeaxantina, astea fiind componenți de antioxidanți importanți. Organismul
transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după dacă este
necesar. Totodată în medicina străveche era folosita și ca diuretic.

Dovleacul

Această superbă plantă este extrem de bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Este bogat în vitaminele A, B1, B2, C și
minerale, cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul
ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială, care este de
fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce, de asemenea, bolile
cardiovasculare și, joacă un rol și în reglarea colesterolului. Datorită
conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de
antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are propietăți
pentru prevenirea cancerului, deoarece accelerează mutilitatea
intestinală și întărește sistemul imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează
scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând
tractul intestinal și eliminând cu succes materialele fecale din organism.