From: 53.90lei

From: 53.90lei

Rodie

Rodie

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru echilibrul hormonal feminin și masculin

Este important să îți menții echilibrul hormonal. Știi însă că în fiecare zi consumăm alimente (de exemplu preparatele de soia) cu conținut de progesteron (hormon feminin) care pot dezechilibra starea hormonală optimă? Glanda suprarenală este slăbită de stres și te lupți cu obezitatea sau cu căderea părului? Nu ai găsit încă un mod natural de a răspunde acestor efecte externe? Super-concentratul nostru cu puterea rodiei are un efect benefic asupra glandei suprarenale și ajută la restabilirea echilibrului hormonal atât la bărbați cât și la femei.

Ingrediente

rodie, maltodextrin (din porumb) 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1059 kJ
Calorii 253 kCal
Grăsimi 0,6g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 61,3g
  • Din care zaharuri
30,5g
Proteine 0,8g
Sare 0,05g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

RODIE

Boabele de rodie sunt protejate de un material mai tare, ca de piele, în spatele cărora se află semințele care sunt acoperite de pulpa fructului. Fructele sunt dulci, roșii, cu o textură crocantă, foarte sănătoase și hrănitoare.
Experimentele umane au arătat faptul că rodia a redus nivelul de LDL (colesterol dăunător) cu 20%, în timp ce a mărit cantitatea de HDL (colesterol util) din sânge. Consumul de rodie timp de două săptămâni a redus semnificativ tensiunea arterială sistolică la pacienții hipertensivi iar în cursul unui an a redus grosimea peretelui arterial cu semne de calcifiere cu o medie de 35%. Rodia are un conținut ridicat de antioxidanți, încetinește procesul de îmbătrânire și poate recupera ADN-ul deteriorat. Ingredientele sale active protejează ficatul și rinichii de toxine și sprijină lupta împotriva cancerului.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin