From: 53.90lei

From: 53.90lei

PRIMII PAȘI

PRIMII PAȘI

cristale de legume

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Superconcentrat pentru copii de la vârsta de 8 luni

Având în vedere caracteristicile vârstei, am conceput cristalul de fructe cu fructele pe care copii noștri le pot consuma de la această vârstă. Recomandăm, de asemenea, mămicilor cristalul de fructe primii pași datorită efectelor sale benefice. În plus, își transmite aceste efecte pozitive și prin laptemele matern.

 Selecția și combinarea ajută sinergic absorbația cât mai bună a ingredientelor active, iar datorită gustului copii acceptă foarte ușor, ba mai mult, adoră! Am conceput acest produs pe baza experiențelor medicilor pediatri și a asistentelor maternali.

Ingrediente

mere, morcovi, dovleac, sfeclă, vișine, portocală, amidon din porumb fără GMO, lămâie, struguri

Valori nutrienți 100g 
Energie 610 kJ
Calorii 145,7 kCal
Grăsimi 0,31g
  • Din care grăsimi saturate
0,05g
Carbohidrați 32,91g
  • Din care zaharuri
16,41g
Proteine 1,52g
Sare 0,25g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2 (2-4g) lingurițe pe zi. Copii 0,5-1 linguriță pe zi înainte de masă preferabil consumat (sigur) ca atare pentru cea mai buna absorbție, prin mucoasa gurii ajungând astfel direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) pe mâncare în timpul consumării acestora sau diluat in apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenți biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru o vedere bună și sănătatea mucoasei și, nu în ultimul rând, pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Dovleacul

Această superbă plantă este foarte bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Conține vitaminele A, B1, B2, C și minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială care este de fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce de asemenea riscul de boli cardiovasculare și joacă un rol important în reglarea colesterolului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are proprietăți care previn cancerul prin accelerarea motilității intestinale și întărirea sistemului imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând tractul intestinal și eliminând cu succes materiile fecale din organism.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Portocala

Este cel mai important fruct al iernii și cea mai bogată sursă de vitamine dintre citrice, a cărei conținut de vitamina C naturală este mai eficace decât cea regăsită în comprimate. Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, datorită prezenței bioflavonoidelor din citrice, în prezența acestora vitamina acționează mai puternic și într-un mod mai durabil. Acești micronutrienți sunt, de asemenea, antioxidanți valoroși care oferă o anumită protecție împotriva bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiace. Portocala conține totodată cantități mari de vitamină A și B. Prima este responsabilă pentru integritatea vederii și a sănătății pielii, în timp ce a doua este importantă în digestia carbohidraților și grăsimilor.

Vișine

Culoarea roșie a vișinelor se datorează coloranților antocianici care au o proprietate antioxidantă puternică pe care o păstrează chiar și după consum. Consumul regulat de vișine contribuie la protejarea sănătății sistemului imunitar și la prevenirea bolilor cardiovasculare. Antocianinele nu sunt implicate numai în degradarea compușilor produși în timpul proceselor oxidative dăunătoare, dar oamenii de știință au arătat că au și un efect benefic asupra producerii de hormoni de insulină pentru a descompune zahărul.

Sportivii beau suc de vișine dacă sunt chinuiți de febră musculară după un antrenament solicitant, datorită efectelor lor antioxidante și antiinflamatorii. Au un efect benefic asupra sângelui stimulând activitatea multor organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii. Are efect benefic și asupra inimii. Tot complexul de B-uri poate fi găsit în vișine, ceea ce face posibilă echilibrarea activității digestive și stimularea funcțiilor sistemului nervos. Are efect în vindecarea organelor respiratorii, în special în cazul răcelilor (datorită efectului antibacterian).

Vișine

Culoarea roșie a vișinelor se datorează coloranților antocianici care au o proprietate antioxidantă puternică pe care o păstrează chiar și după consum. Consumul regulat de vișine contribuie la protejarea sănătății sistemului imunitar și la prevenirea bolilor cardiovasculare. Antocianinele nu sunt implicate numai în degradarea compușilor produși în timpul proceselor oxidative dăunătoare, dar oamenii de știință au arătat că au și un efect benefic asupra producerii de hormoni de insulină pentru a descompune zahărul.

Sportivii beau suc de vișine dacă sunt chinuiți de febră musculară după un antrenament solicitant, datorită efectelor lor antioxidante și antiinflamatorii. Au un efect benefic asupra sângelui stimulând activitatea multor organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii. Are efect benefic și asupra inimii. Tot complexul de B-uri poate fi găsit în vișine, ceea ce face posibilă echilibrarea activității digestive și stimularea funcțiilor sistemului nervos. Are efect în vindecarea organelor respiratorii, în special în cazul răcelilor (datorită efectului antibacterian).

Strugurii

Sunt extrem de sănătoși datorită conținutului de vitamine A, C, K, potasiu, calciu, magneziu, respectiv a conținutului ridicat de resveratrol și a conținutului de OPC (oligo-proantocianid). Consumul regulat îmbunătățește circulația sângelui, reduce riscul de infarct și șansa de a dezvolta boli canceroase. În plus față de conținutul redus de proteine și grăsimi, conținutul ridicat de zahăr este o sursă esențială de energie pentru organism, stimulând în principal funcția creierului. Unul dintre elementele constitutive ale strugurilor roșii este flavonoidul quercetin, cunoscut pentru efectul său antioxidant și antiinflamator. Reduce nivelul de colesterol și este cunoscut pentru acțiunea preventivă împotriva hipertensiunii și tumorilor. Protejează pereții vasculari împotriva sedimentelor dăunătoare.

Strugurii

Sunt extrem de sănătoși datorită conținutului de vitamine A, C, K, potasiu, calciu, magneziu, respectiv a conținutului ridicat de resveratrol și a conținutului de OPC (oligo-proantocianid). Consumul regulat îmbunătățește circulația sângelui, reduce riscul de infarct și șansa de a dezvolta boli canceroase. În plus față de conținutul redus de proteine și grăsimi, conținutul ridicat de zahăr este o sursă esențială de energie pentru organism, stimulând în principal funcția creierului. Unul dintre elementele constitutive ale strugurilor roșii este flavonoidul quercetin, cunoscut pentru efectul său antioxidant și antiinflamator. Reduce nivelul de colesterol și este cunoscut pentru acțiunea preventivă împotriva hipertensiunii și tumorilor. Protejează pereții vasculari împotriva sedimentelor dăunătoare.

Sportivii beau suc de vișine dacă sunt chinuiți de febră musculară după un antrenament solicitant, datorită efectelor lor antioxidante și antiinflamatorii. Au un efect benefic asupra sângelui stimulând activitatea multor organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii. Are efect benefic și asupra inimii. Tot complexul de B-uri poate fi găsit în vișine, ceea ce face posibilă echilibrarea activității digestive și stimularea funcțiilor sistemului nervos. Are efect în vindecarea organelor respiratorii, în special în cazul răcelilor (datorită efectului antibacterian).

Lămâia

Dintre numeroasele proprietăți ale lămâii, evidențiem conținutul ridicat de vitamina C. Conține o gamă largă de substanțe nutritive, în special acid citric, calciu, magneziu, bioflavonoide și pectină, care sprijină sistemul imunitar dar ajută și la combaterea infecțiilor. Conținutul de bioflavonoide are un efect de purificare a sângelui, regenerează și consolidează vasele de sânge. Pe lângă efectul antihelmintic și antibalonare, îndepărtează sărurile anorganice. Întărește stomacul și are un efect diuretic. Este, de asemenea, un bactericid puternic, dar este util și ca agent de curățare și de alcalinizare pentru organism.