From: 53.90lei

From: 53.90lei

Lămâia

Lămâia

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat cu efect alcalinizant

Nu îndrăznești să folosești lămâile din magazine pentru că știi că sunt pline de substanțe chimice? Iată un super-concentrat special pentru cei care doresc să se bucure de toate efectele benefice ale unei lămâi, fără un strop de chimicale.
Fie că este vorba de cură cu lămâi, alcalinizare sau de plăcere gastronomică, cu cristalele de fructe MagMaxx sunteți în siguranță. O plăcere gastronomică uriașă, fiind folosite în loc de coajă de lămâie, cristalele MagMaxx sunt favoritele gospodinelor pentru coacere.

Ingrediente

lămâie, maltodextrin (din porumb)

Valori nutrienți 100g 
Energie 1356 kJ
Calorii 324 kCal
Grăsimi 2g
  • Din care grăsimi saturate
0,1g
Carbohidrați 86g
  • Din care zaharuri
33g
Proteine 7g
Sare 0,01g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Lămâia

Dintre numeroasele proprietăți ale lămâii, evidențiem conținutul ridicat de vitamina C. Conține o gamă largă de substanțe nutritive, în special acid citric, calciu, magneziu, bioflavonoide și pectină, care sprijină sistemul imunitar dar ajută și la combaterea infecțiilor. Conținutul de bioflavonoide are un efect de purificare a sângelui, regenerează și consolidează vasele de sânge. Pe lângă efectul antihelmintic și antibalonare, îndepărtează sărurile anorganice. Întărește stomacul și are un efect diuretic. Este, de asemenea, un bactericid puternic, dar este util și ca agent de curățare și de alcalinizare pentru organism.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin