Antiviral natural: puterea Crsitalelor de Fructe

de | dec. 22, 2020 | Sănătate | 0 comentarii

ANTIVIRCOMPLEX

Acest produs vine în ajutorul tutror în perioada actuală, datorită efectului său antiviral excepțional de ridicat. Este un amestec de concentrate vegetale care conțin ingredientele active în cea mai intensă formă posibilă, care motivează sistemul imunitar să înceapă să reziste chiar și atunci când virușii invadatori încă vor să se ascundă. Un amestec foarte preventiv care poate pregăti corpul în prealabil pentru a respinge atacurile virale.

Acest produs conține efectele minunate ale măceșului, florii de soc și a boabelor de soc (socul negru) într-o formă superconcentrată datorită formei sale cristalizate!!!

Acum să vedem îngredientele acestei amestec cum fac produsul atăt de eficient.

Măceașa este o adevărată bombă de vitamină

Măceașa sau trandafirul sălbatic este cunoscut si folosit încă din Antichitate pentru scopuri medicale. In China, fructele măceșului erau indicate în tratarea afecțiunilor digestive; romanii le foloseau ca remedii pentru 30 de boli, iar in țările Americii de Sud, măceșele erau un leac sigur pentru afecțiunile muscularea și chiar concura cu ghimbirul.

Era considerată și numită drept „aliatul longevității”. Să vedem mai în detalii oare de ce?

Deși măceșele conțin o mulțime de vitamine A, B1, B2, P și K, cel mai important ingredient activ al acestora este vitamina C naturală, care este implicată în reglarea proceselor de oxidare, întărește pereții vaselor de sânge, întărește țesutul conjunctiv, îmbunătățește apărarea organismului și rezistența la infecții și boli.

Regina surselor de vitamina C

Este posibil să fi întâlnit pseudo-măceșul trandafirului sălbatic, care este, de obicei o boabă roșie aprinsă, una dintre cele mai mari surse de vitamina C, fiind dovedită faptul că conține de zece ori mai multă vitamina C decât lămâia folosită de obicei în cazul de răceli.

Drept urmare, crește rezistența organismului la viruși și boli și are nenumerate alte beneficii pentru sănptatea organismului.

→ Sursă seminificativă de vitamine:

Conține doze mari de acizi din fructe, magneziu, fier, calciu, ulei esențial, caroten, metabolit, B1 (vitamina pentru bunăstare), vitamina B2 (susținător al corpului în perioadele dificile și stresante) A-, P-, K- (care este important în procesul de coagulare ), zaharuri, acid citric, mangan, fosfor, zinc, potasiu, sulf, seleniu și antioxidanți.

În consecință, măceșul este, de asemenea, recomandat pentru prevenirea și tratamea răcelii și gripei, pentru îmbunătățirea digestiei și pentru stimularea generală a corpului.

Îmbunătățește imunitatea:

Flavonoidele din măceșe au un efect antiinflamator, de creștere a imunității, cresc rezistența organismului, iar pectinele ajută digestia.

Antidotul Gripei:

Măceșul nu este doar un booster imunitar, dacă v-ați îmbolnăvit deja în timpul perioadei de gripă, vă puteți recupera cu ușurință din suferința cauzată de virus prin consumul de măceș în mod regulat. Ameliorează simptomele febrei și oferă energie suplimentară care nu te lasă să slăbești din cauza stării de rău.

Nu știai despre măceș!!!

Datorită conținutului său de magneziu, joacă un rol important în tratamentul bolilor cardiovasculare și a tulburărilor circulatorii. Se știe că are efect benefic în afecțiunile de catar intestinal și bronșită, dar are efecte benefice în tratamentul pietrelor și nisipului de rinichi,  stimulează funcția glandelor suprarenale și a ficatului, suprimă sângerarea îmbunătățește digestia și, de asemenea, inhibă îmbătrânirea celulară.

In consecință măceașa este indicată în stări de hipovitaminoze, în prevenirea și tratarea răcelii și gripei, în îmbunătățirea digestiei și este un tonic și stimulent general al organismuluI. Măceșele conțin vitamina C, vitaminele A, P, K, B1 si B2, zaharuri, acid citric, fier, mangan, fosfor, zinc, potasiu, magneziu, sulf, seleniu si antoxidanti.

Totodată, în compoziția acestor fructe există și alte substanțe active importante precum vitaminele A, D, E, B1 (vitamina bunei dispoziţii), B2 (susţine organismul in actiunile solicitante), K (implicata in procesele de coagulare a sangelui), minerale si acizi grași, care ajută la regenerarea pielii.

SOCUL NEGRU ȘI FLOAREA DE SOC

Puterea miraculoasă a acestei plante medicinale a fost deja folosită de indieni pentru tratarea infecțiilor. În medicina populară, a fost cel mai frecvent utilizat pentru a trata simptomele rinitei, curgerii nasului și durerii în gât și a contribuit la reducerea febrei, a durerilor musculare și a altor simptome ale gripei.

Socul negru (boabele de soc) stimulează un răspuns imunitar sănătos împotriva organismelor nedorite care provoacă simptome asemănătoare gripei. Proprietățile antioxidante și de stimulare a imunității socul negru are un efect benefic asupra răspunsului normal al organismului la gripă cauzat de virusurile A și B. Boabele, ca majoritatea plantelor cu boabe, sunt pline de flavonoide antioxidante.

Rinita este o boală a căilor respiratorii superioare cauzată de viruși. Simptomele de răceală și gripă sunt inițial dureri de gât, dureri de cap și ulterior scurgeri nazale.

Cea mai bună apărare este prevenirea, adică întărirea sistemului imunitar. Studiile efectuate până în prezent sugerează că socul are efecte atât antivirale, cât și antiinflamatoare.

BOABELE DE SOC NEGRU:

Culoarea sa caracteristică se datorează antocianinelor și gustului său acru față de acizii din plante. Roadele socului la fel ca alte fructe de pădure de culoare închisă, este unul dintre antioxidanții remarcabili. Acest lucru se datorează faptului că antocianinele s-au dovedit a fi eficiente împotriva diferiților agenți patogeni respiratori, precum și acționează asupra sistemului imunitar, contribuind la protejarea împotriva virusului. S-a observat că extractul de soc calmează simptomele de răceală și accelerează vindecarea.

FLOAREA DE SOC:

Una dintre cele mai cunoscute plante medicinale utilizate pentru tratarea răcelilor este floarea de soc. Floarea de soc se găsește în ingredientele multor amestecuri de ceai și nu numai datorită gustului său plăcut.  Floarea de soc, cu toate acestea, are efecte benefic și acest lucru poate fi legat de conținutul său semnificativ de flavonoizi. Flavonoidele sunt compuși de antioxidanți care au fost odată clasificați ca vitamine

Descoperă amestecul sinergic de Cristale cu efect antiviral în produsul AntiviraCompex,  consumă fie preventiv fie ca și tratament în această perioadă.

https://www.magmaxx.ro/termek/antivir-komplex/

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin