From: 53.90lei

From: 53.90lei

antivircomplex

antivircomplex

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Printre produsele noastre, are un efect extrem de antiviral

Este un amestec de concentrate de plante care conțin cele mai intense substanțe active care motivează sistemul imunitar să înceapă să reziste chiar și atunci când virușii intruzivi încă se ascund și se ascund. Este un amestec extrem de preventiv, care poate pregăti organismul în avans pentru a reflecta diverse atacuri virale.

AntivírComplex nu este un substitut pentru o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

Ingrediente

măceșe, flori de soc, maltodextrină (extrase din porumb), soc negru

Valori nutrienți 100g 
Energie 720 kJ
Calorii 172 kCal
Grăsimi 0,09g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 37g
  • Din care zaharuri
12,5g
Proteine 1,1g
Sare 0,02g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergen conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

1. Málna

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Macesele

Vitamina C îmbunătățește rezistența organismului, flavonoidele au un efect antiinflamator și antibiotic imun-stimularea, și pethiens ajuta digestia. Ceaiul de plante din fructe de padure ar trebui să fie consumate în mod regulat în timpul perioadelor de gripă, în timpul perioadelor de boli reci. Este cunoscut pentru a avea proprietăți medicinale pentru tulburări de rinichi și vezică urinară, tractul intestinal și bronșită. Efectul său digestiv-consolidarea este bine cunoscut, cu o proprietăți diuretice slabe.

Soc negru

Soc este foarte bogat în vitamine vitale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și compuși de tip flavonoid. Black elder sprijină un răspuns imun sănătos împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Soc negru

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Floare de soc

Studiile au arătat că extractul de soc este eficient împotriva gripei. Floare de soc este utilizat în mod tradițional pentru a trata raceala, gripa si febra, deoarece conține transpirație puternică și ingrediente de răcire. Recent, unul dintre extractele acceptate de boabe a fost testat și sa dovedit a fi adus îmbunătățiri semnificative în simptome de gripă în 2-3 zile.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin