From: 53.90lei

From: 53.90lei

Binecuvântare

Binecuvântare

cristale de fructe

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru sănătatea femeilor

Vrei să îți păstrezi echilibrul sănătății feminine? Ești însărcinată sau alăptezi deja? Ai încercat tot ce îți stă în putere ca relația voastră să fie binecuvântată și cu un copil, dar nu s-a întâmplat încă?
În orice situație te-ai afla, cu super-concentratul nostru de fructe îți poți menține sănătatea feminină. Acesta te poate ajuta să-ți refaci echilibrul hormonal, iar conținutul de acid folic al sfeclei roșii te va ajuta pe perioada alăptării. În plus, este super delicios astfel încât îl poți consuma chiar ca și desert.

Ingrediente

sfeclă, morcovi, rodie, maltodextrină, (boabe de) soc, vișine, zmeură, ananas, afine, coacăze negre, cătină, măr 

Valori nutrienți 100g 
Energie 720 kJ
Calorii 172 kCal
Grăsimi 0,09g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 37g
  • Din care zaharuri
12,5g
Proteine 1,1g
Sare 0,02g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcov

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcov

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Rodia

Rodia este „vitamina naturală a viitoarelor mămici” care poate echilibra sistemul hormonal feminin, deci este recomandată încă din perioada planificării copilului, iar mai apoi, pe toată perioada sarcinii. Are un conținut ridicat de antioxidanți, încetinind procesul de îmbătrânire și chiar ajungând le repararea ADN-ul deteriorat. Ingredientele sale active protejează ficatul și rinichii de toxine și ajută în lupta împotriva cancerului.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Boabele de soc

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Ananasul

Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Zmeura

Fructul excelent pentru purificarea sângelui, luptă împotriva anemiei și poate atenua febra. Poate fi folosit în procesul stopării diferitelor sângerări. În plus, conține o cantitate semnificativă de vitamine B1 și B2 și este bogat în flavonoizi, acizi de fructe, acizi tanici și fibre. De asemenea, conține pectini care ajută digestia. Dintre mineralele necesare conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat consumul și după o cură de antibiotice deoarece restabilește buna funcționare a florei intestinale și a sistemului digestiv.

Afinele

Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar, ajutând astfel la menținerea vitalității fizice și mentale.

Afinele

Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar, ajutând astfel la menținerea vitalității fizice și mentale.

Coacăzele negre

Datorită conținutului de beta-caroten, vitamina B1, B2, E și C, este un remediu natural excelent pentru răceli. În plus, fructele coapte sunt bogate în antioxidanți, agenți ajutători în eliminarea radicalilor liberi și a coloranților antitumorali.