Descoperā ce sunt defapt cristalele de fructe si legume Magmaxx!

de | oct. 12, 2020 | Sănătate | 0 comentarii

Cum au luat naștere produsele MagMaxx?

În primul rând, protecția mediului și angajamentul față de acesta ne-au ghidat către prepararea unui supliment alimentar 100% organic, fără substanțe chimice și fără aditivi sintetici. Nu trăim cu puterea vitaminelor artificiale pentru că noi sincer credem că nu există nimic mai bun astăzi decât ceea ce ne da mama natură.

Ce sunt Cristalele de fructe Magmaxx?

Concentrate de fructe și legume în cea mai curată formă.

Echipa germano-maghiară Magmaxx, folosind o tehnologie unică în lume, concentrează în cristale fructele și legumele proaspăt culese, selectate manual, netratate chimic, care își păstrează astfel toate valorile nutritive.

Datorită acestei tehnologii avansate, fructele și legumele își păstrează culoarea, și gustul autentic dar și conținutul de vitamine, minerale, micro/macronutrienți biologic activi într-o formă concentrată. Datorită descompunerii lor biologice absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

De ce a luat naștere acest produs? 

Încă din anii 1950 proprietățile care se găsesc în fructe și legume s-au redus la o șesime, chiar și mai drastic în anumite cazuri. Din acest motiv, astăzi, pentru a obține aceleași cantități de vitamine trebuie consumate de 6 ori mai multe fructe și legume. Este o diferență semnificativă. Pentru degradarea calitativă pot fi enumerați mai mulți factori: eviscerarea solului și scaderea teritorială semnificativă a acestora, folosirea îngrășămintelor artificiale și a mijloacelor folosite pentru creșterea producției (ex:tehnologia modificării genetice)

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

Am creat MagMaxx pentru că am vrut să protejăm sănătatea familiei noastre cu produse complexe, fără substanțe chimice, fabricate doar din ingrediente naturale.

Trei persoane diferite dar cu același scop (preparerea de suplimente de vitamine și minerale pure, curate fără chimicale) au găsit calea comună, completându-se reciproc prin activitatea lor:  NEMES MÁTYÁS (fermierul bio a anului 2015) cu aproape 30 de ani de experiență de producător, responsabil conducător profesional, TOTH SZILVIA responsabil de producție, MEDVÁCZ IBOLYA responsabilul de vânzări.

Ca rezultat al puterii lor, echipa MagMaxx cu aplicarea tehnicii germano-maghiare, concentrează în cristale, fructele și legumele proaspăt culese, sortate manual, netratate chimic, care păstrează toți nutrienții, hrănind în mod natural organismul uman.

Cum rămâne 100% valoarea nutritivă a fructelor procesate?

Cum este posibil prepararea „pulberelor magice”? Să vedem momentele cheie ale tehnologiei MagMaxx:

Primul punct esențial în producția de cristale este că fructele și legumele sunt recoltate în starea lor maximă, cea mai coaptă, folosind metode blânde.

Pentru a-și păstra prospețimea, fructele sunt transportate rapid la locul de procesare, unde, după sortare și tăiere, este adăugat o enzimă care aduce materia primă într-o stare de microfibră (așa-numita pre-digerată).

Aceasta este o fază importantă a procesării, deoarece activitatea erenzimelor care evocă sistemul digestiv uman permite astfel cristalelor finite să înceapă absorbția prin mucoasă, ajungănd direct în sânge și își dezvoltă efectele în organism, fără nevoia de a digera acestea. Acest lucru nu numai că accelerează procesul, dar face posibil consumul cristalor și pentru persoanele care au dificultăți digestive,  sau pentru cei care au organismul slăbit și nu iar face bine daca are consuma multă enegrie pentru digererea și procesarea ingredientelor active din hrană. După adăugarea enzimelor pre-digestive, materia primă este presată sub presiune ridicată pentru a separa ingredientele active importante de fibrele în exces, apoi se concentrează pulpa de fructe. Este menținută la o temperatură scăzută, după care materia primă este așteptată doar de procesul de uscare sub vid.

În acest sens, tehnologia diferă într-un punct crucial de metodele de uscare obișnuite, care evaporă conținutul de umiditate în exces al materiei prime prin creșterea temperaturii, deoarece încălzirea reduce ingredientele active din fructe, pe care vrem să le conservăm.

Din acest motiv am ales metoda de uscare sub vid, care se bazează pe un principiu foarte simplu: cu cât este mai puțin aer în spațiu aerian (asfel presiunea e mai mică), cu atât este mai mică temperatura la care apa începe să se evapore – de aceea, de exemplu, în munții înalți, apa fierbe la aproximativ 80 de grade,evident cu condiția să reușim să aprindem focul.

În mod similar, prin extragerea aerului dintr-un recipient care conține pulpă de fructe într-un uscător cu vid închis adecvat, materia primă este capabilă să fiarbă la o temperatură foarte scăzută și să evapore excesul de apă, în timp ce valoarea nutritivă a fructelor rămâne neschimbată și datorită acestei tehnologii formează o structură cristalină. Materia uscată de înaltă calitate și conținut ridicat astfel obținută, este măcinată cu o tehnică specială după uscare, astfel încât cristalele de fructe foarte concentrate, colorate, gustoase, cu microfibră, crude și nutritive ajung în borcane.

Eficiență maximă cu amestecuri sinergice de fructe și legume:

Pe lângă monitorizarea calității legumelor și fructelor, garantând astfel un conținut ridicat de vitamine și minerale, acordăm o atenție specială combinării acestora în proporțiile corecte, astfel încât să se completeze și să susțină reciproc cea mai eficientă absorbție. Acest lucru se numește efect sinergic, în care 1 + 1 nu este doi, ci poate fi un multiplu al acestuia.

Vorbind despre interacțiunea fiecărui ingredient activ și folosind un exemplu, ați fi crezut că doar 8-10% din enzima betaină din sfeclă poate fi absorbită singură? Și că, amestecând sfecla cu morcovi acel raport sare la peste 90%? După mai multe experimente la rănd și monitorizări specifice aceste amestecuri sinergice vin acum sub formă de cristale de fructe și legume, închise într-o sticlă Magmaxx.

Au trecut decenii de când oamenii caută secretul unei vieți sănătoase și căi de a suplimenta necesarul de minerale și vitamine de care avem nevoie din ce în ce mai mult în zilele noastre.

Și noi am avut aceeași problemă până acum câțiva ani când am descoperit o posibilă soluție. Nu considerăm că ar fi unica soluție deoarece sunt o mulțime de produse foarte bune pe piață, dar conform experienței noastre este o soluție plăcută și utilă pentru a face față, de la mic la mare, provocărilor cotidiene.

PUNCTELE NOASTRE FORTE

PUTEREA UNIUNII

Echipa Magmaxx folosește o tehnică unică și inovatoare a industriei alimentare inventată de oamenii de știință germani și maghiari, pentru a deschide o nouă etapă pe planul procesării fructelor și legumelor.

SOLUȚII INOVATOARE

Rezultatul muncii de cercetare și dezvoltare, îmbunătățite de-a lungul anilor, este o tehnică prin care cristalele obținute din aceste fructe și legume păstrează componenții bioactivi și fitonutrienții elementari, dar și prospețimea și efectul alcalic, fără adăugarea unui conservant și fără pasteurizare.

INGREDIENTE SIGURE ȘI NATURALE

Pentru conceperea super-concentratelor de cristale folosim plantele de calitate superioară și cele mai curate. Ne selectăm foarte strict importatorii de plante astfel lucrăm doar cu fermieri bio sau cei care nu folosesc chimicale.

REȚETE SPECIALE

În final, din toate acestea, producem produse foarte eficiente și gustoase, cu care fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, își poate proteja sănătatea pe tot parcursul anului.

Știai că?

Într-o sticluță de 90g se regăsesc proprietățile a aproximativ 8-12 kg de fructe și legume. Decopera-le si tu: www.magmaxx.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin