From: 53.90lei

From: 53.90lei

Strugurii roșii

Strugurii roșii

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat cu un conținut extrem de ridicat de resveratrol

Ai avut vreodată boli cardiovasculare în familia ta? Simți că ar trebui să consumi regulat fructe roșii sau băuturi pentru a evita aceste boli neplăcute, dar nu poți mânca suficiente fructe roșii pe tot parcursul anului, iar vinul nu cade bine în fiecare zi? Atunci merită să introduci aceste cristale de fructe super-delicioase în dieta zilnică a întregii familii, deoarece cu ajutorul strugurilor roșii poți menține funcționarea valvelor inimii la membrii familiei și poți preveni bolile cardiovasculare.

Ingrediente

țelină, morcovi, maltodextrină (din porumb natural antiaglomerat)

Valori nutrienți 100g 
Energie 1063 kJ
Calorii 254 kCal
Grăsimi 0g
  • Din care grăsimi saturate
0g
Carbohidrați 62g
  • Din care zaharuri
57g
Proteine 1,4g
Sare 0,04g

 

Conține sare numai datorită prezenței sodiului.

Acesta conține numai zaharuri naturale în fructe și legume.

Informații alergene: pot conține urme de țelină.

 Strugurii roșii nu este un substitut pentru o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

CANTITATEA DE CONSUM RECOMANDATĂ:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Acesta poate fi, de asemenea, consumate la gust de alimente sau amestecate cu lichid.

Tranzițiile produsului pot provoca o creștere a simptomelor. Vă recomandăm să adere la doza.

Informații alergene: pot conține urme de țelină.

Strugurii roșii nu este un substitut pentru o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

1. Málna

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Strugurii

Sunt extrem de sănătoși datorită conținutului de vitamine A, C, K, potasiu, calciu, magneziu, respectiv a conținutului ridicat de resveratrol și a conținutului de OPC (oligo-proantocianid). Consumul regulat îmbunătățește circulația sângelui, reduce riscul de infarct și șansa de a dezvolta boli canceroase. În plus față de conținutul redus de proteine și grăsimi, conținutul ridicat de zahăr este o sursă esențială de energie pentru organism, stimulând în principal funcția creierului. Unul dintre elementele constitutive ale strugurilor roșii este flavonoidul quercetin, cunoscut pentru efectul său antioxidant și antiinflamator. Reduce nivelul de colesterol și este cunoscut pentru acțiunea preventivă împotriva hipertensiunii și tumorilor. Protejează pereții vasculari împotriva sedimentelor dăunătoare.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin