From: 53.90lei

From: 53.90lei

VIȘINE

VIȘINE

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat din una dintre cele mai puternice plante antibacteriene

Te doboară răceala în timpul iernii, al verii și chiar în timpul concediului? Copilul contractează infecții bacteriene la grădiniță sau la școală întotdeauna în cel mai prost moment? Nu poți găsi o cale de a combate eficient și natural simptomele inflamatorii cauzate de bacterii? Iată o soluție: cristalul nostru de fructe este foarte gustos, poate fi desertul copiilor, întărind în același timp sistemul imunitar al întregii familii cu puterea antioxidantă super-concentrată din pigmentul roșu de vișine.

Ingrediente

vișine, maltodextrină (din porumb natural anticaking) 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1209 kJ
Calorii 289 kCal
Grăsimi 0g
  • Din care grăsimi saturate
0g
Carbohidrați 64g
  • Din care zaharuri
27g
Proteine 0,8g
Sare 0,048g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

VișinE

Culoarea roșie a vișinelor se datorează coloranților antocianici care au o proprietate antioxidantă puternică pe care o păstrează chiar și după consum. Consumul regulat de vișine contribuie la protejarea sănătății sistemului imunitar și la prevenirea bolilor cardiovasculare. Antocianinele nu sunt implicate numai în degradarea compușilor produși în timpul proceselor oxidative dăunătoare, dar oamenii de știință au arătat că au și un efect benefic asupra producerii de hormoni de insulină pentru a descompune zahărul.

Sportivii beau suc de vișine dacă sunt chinuiți de febră musculară după un antrenament solicitant, datorită efectelor lor antioxidante și antiinflamatorii. Au un efect benefic asupra sângelui stimulând activitatea multor organe importante, cum ar fi ficatul și rinichii. Are efect benefic și asupra inimii. Tot complexul de B-uri poate fi găsit în vișine, ceea ce face posibilă echilibrarea activității digestive și stimularea funcțiilor sistemului nervos. Are efect în vindecarea organelor respiratorii, în special în cazul răcelilor (datorită efectului antibacterian).

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin