From: 53.90lei

From: 53.90lei

LEUL ROȘCAT

LEUL ROȘCAT

cristale de legume

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Suport de minerale la cel mai înalt nivel

Nu reușești să mănânci destule legume în fiecare zi, dar știi că i-ar face bine organismului tău deoarece stresul îți consumă toate mineralele din corp? Sau copiii tăi nu consumă destule legume deși ar avea mare nevoie de acestea pentru o dezvoltare sănătoasă? Iată o soluție: cristalele noastre de legume sunt super delicioase, pot fi consumate ca desert, completând efectiv mineralele esențiale de care are nevoie organismul tău, astfel încât să-ți poți menține ușor elanul întreaga zi.

Ingrediente

dovleac, țelină, maltodextrină din porumb, morcovi, roșii, usturoi, ceapă, pătrunjel 

Valori nutrienți 100g 
Energie 653 kJ
Calorii 156 kCal
Grăsimi 0,8g
  • Din care grăsimi saturate
0,09g
Carbohidrați 33g
  • Din care zaharuri
15,9g
Proteine 2,9g
Sare 0,04g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Țelina

Este cunoscut ca afrodisiac natural. Țelina conține potasiu, fosfor, sodiu, calciu și poate fi utilizată ca sursă de magneziu. Ucide bacteriile și ciupercile din rinichi, intestine și stomac. Stimulează circulația abdominală inferioară ajutând la detoxificarea corpului. Curăță rinichii, stimulează activitatea acestora, inhibă formarea de nisip și pietre la rinichi și are un efect diuretic. Aceste proprietăți ajută și la eliminarea pietrelor și a nisipului din rinichi. Ajută la menținerea echilibrului acido-alcalin în sânge. Acest lucru împiedică acidularea organismului și astfel se pot preveni, de exemplu, alergiile, eczemele, psoriazisul, excesul de greutate, cancerul, diabetul zaharat și septicemia. Curăță ficatul și sistemul limfatic. Frunzele sale sunt bogate în antioxidanți, care sunt elemente importante în lupta împotriva cancerului. Este o sursă foarte bună de vitamina C, care este un antioxidant natural.

Morcov

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcov

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Dovleacul

Această superbă plantă este foarte bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Conține vitaminele A, B1, B2, C și minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială care este de fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce de asemenea riscul de boli cardiovasculare și joacă un rol important în reglarea colesterolului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are proprietăți care previn cancerul prin accelerarea motilității intestinale și întărirea sistemului imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând tractul intestinal și eliminând cu succes materiile fecale din organism.

Roșia

Roșiile sunt legume foarte sănătoase, bogate în substanțe nutritive și bogate în licopen cu efect antioxidant. Conțin doze mari de vitamina C, vitamina A, potasiu și fosfor. În același timp, efectul antioxidant al acidului alfa-lipoic, licopenului, colinei, beta-carotenului, acidului folic și luteinei este unul semnificativ. Nivelul ridicat al vitaminei C, un antioxidant natural, protejează împotriva radicalilor liberi ce contribuie la dezvoltarea cancerului. Iar licopenul din roșii reduce semnificativ riscul apariției cancerului de prostată. Totodată, conținutul ridicat de fibre protejează împotriva cancerului de colon.

Roșia

Roșiile sunt legume foarte sănătoase, bogate în substanțe nutritive și bogate în licopen cu efect antioxidant. Conțin doze mari de vitamina C, vitamina A, potasiu și fosfor. În același timp, efectul antioxidant al acidului alfa-lipoic, licopenului, colinei, beta-carotenului, acidului folic și luteinei este unul semnificativ. Nivelul ridicat al vitaminei C, un antioxidant natural, protejează împotriva radicalilor liberi ce contribuie la dezvoltarea cancerului. Iar licopenul din roșii reduce semnificativ riscul apariției cancerului de prostată. Totodată, conținutul ridicat de fibre protejează împotriva cancerului de colon.

Usturoiul

Usturoiul este utilizat pentru a trata bolile respiratorii și infecțiile cauzate de Candida albicans datorită efectelor sale antivirale, antimicotice (antifungice) și antiparazitare. De asemenea, dilată vasele de sânge. Utilizarea periodică, sub formă de cură, reduce nivelul de colesterol LDL din sânge, stimulează sistemul imunitar ca antioxidant, reduce infecțiile toracice, reduce coagularea sângelui tensiunea arterială, respectiv cheagurile de sânge interne. Cu usturoiul se pot preveni bolile de inimă și atacul de cord. Este, de asemenea, folosit împotriva durerilor de cap. Printre efectele sale principale se numără efectele antibacteriene și de fluidizare a mucusului.

Ceapa

Conține vitaminele A, C, K, precum și potasiu, calciu, magneziu, fosfor și flavoneoide (quercetin). Este ideal pentru ameliorarea răcelilor, ameliorarea tusei, tratarea bolilor catarale și respiratorii. Este, de asemenea, un remediu popular pentru tulburările gastro-intestinale, deoarece crește producția de fluide digestive. Elimină crampele intestinale. Poate fi folosit pentru eliminarea viermilor intestinali, eliminarea urinei și creșterea poftei de mâncare. Este, de asemenea, excelent și împotriva hipertensiunii arteriale și reduce riscul de atac de cord. Este foarte eficient împotriva oricăror inflamații – mărește rezistența organismului

Ceapa

Conține vitaminele A, C, K, potasiu, calciu, magneziu, fosfor și flavonoide (quercetin). Este ideal pentru ameliorarea răcelilor, a tusei, tratarea bolilor catarale și respiratorii. Este de asemenea, un remediu cunoscut pentru tulburările gastro-intestinale deoarece crește producția de fluide digestive. Elimină crampele intestinale. Poate fi folosit pentru eliminarea viermilor intestinali, eliminarea urinei și creșterea poftei de mâncare. Este de asemenea, excelent împotriva hipertensiunii arteriale și reduce riscul de atac de cord. Este foarte eficient împotriva oricăror inflamații – mărește rezistența organismului.

Pătrunjelul

Pătrunjelul este o plantă medicinală foarte valoroasă. Poate fi utilizat pentru a preveni și trata multe probleme de sănătate. Conținutul de calorii al pătrunjelului este scăzut, însă valoarea sa nutritivă este foarte ridicată. Toate părțile sunt comestibile. Rădăcinile, tulpinile și frunzele conțin o mulțime de ingrediente benefice. Este foarte de bogat în clorofilă, vitaminele A, C și K. Dintre minerale, conține fosfor, calciu, cupru și fier. Flavonoidele din compoziția acestuia sunt antioxidanți foarte eficienți. De asemenea, stimulează metabolismul contribuind la eliminarea rapidă a depunerilor intestinale și la detoxifierea colonului. Sprijină funcția naturală de detoxifiere a organismului prin îmbunătățirea funcției hepatice.