From: 53.90lei

From: 53.90lei

Papaya

Papaya

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru creșterea puterii masculine

Un super-concentrat special pentru bărbații care doresc să-și îmbunătățească performanța sexuală în mod natural. Papaya are un efect foarte bun asupra potenței, astfel încât, cu ajutorul cristalelor noastre de fructe putem îmbunătăți apetitul sexual într-un mod delicios. Atenție!!! În cazul femeilor consumul de papaya scade fertilitatea.

Ingrediente

papaya, maltodextrină (extrase din porumb) 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1667 kJ
Calorii 393 kCal
Grăsimi 0,09g
  • Din care grăsimi saturate
0,00g
Carbohidrați 97,4g
  • Din care zaharuri
53,2g
Proteine 1,6g
Sare 0,03g

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

 

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

 

 

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Papaya

Papaya este un fruct dulce, cu textură moale, numit de Cristofor Columb „fructul îngerilor”.
Este foarte suculent, având conținut de apă de 90%. În acest fruct au fost detectate papaina și alte enzime utile, aproape 20 de aminoacizi, vitaminele B, C și E, calciu, fier. Conține multă vitamină C, dar mai important este conținutul de vitamina A.
Pulpa fructelor papaya conține o substanță lăptoasă, enzima extrasă este papaina (digestivul de proteine) care se utilizată pentru frăgezirea cărnii, respectiv pentru prepararea medicamentelor ce facilitează digestia. Întreaga plantă este utilizată în medicina primară și cea complementară. De exemplu, este utilizat la o varietate de afecțiuni digestive, permițând o digestie perfectă pentru persoanele cu deficit de acid gastric. În absența acidului gastric (acid clorhidric), pepsina umană necesară pentru digestia proteinelor nu este capabilă să-și exercite efectul complet. Dacă se formează prea mult acid gastric, papaya elimină arsurile gastrice acționând ca un antiacid natural. Este excelent ca și remediu pentru diabetici, celor care țin cură de slăbire, pentru probleme digestive (de exemplu, constipație, deficiență de aciditate, balonare, sentiment de plenitudine) probleme biliare și hepatice.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin