From: 53.90lei

From: 53.90lei

AFINE

afine

cristale de fructe

Roșia

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru normalizarea tensiunii arteriale

Ai auzit că hipertensiunea arterială poate provoca o mulțime de probleme în corpul tău dar nu știi ce metode naturale există pentru reducerea acesteia? Sau ai încercat diete și alte metode alternative dar nu ai reușit încă să-ți reglezi tensiunea arterială? Avem aici un super-concentrat special pentru tine: cu puterea afinului poți lupta împotriva hipertensiunii arteriale și poți mări permeabilitatea vaselor de sânge în mod natural, protejând sănătatea ta și a familiei tale pe tot parcursul anului.

Ingrediente

Afine, maltodextrin (din porumb) 

Valori nutrienți 100g 
Energie 720 kJ
Calorii 172 kCal
Grăsimi 0,09g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 37g
  • Din care zaharuri
12,5g
Proteine 1,1g
Sare 0,02g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Afinele

Afinele cresc într-un tufiș sălbatic. Fructele mici de culoare închisă pot fi folosite ca plante medicinale, dar sunt excelente și ca și gem sau compot.
Sunt utilizate în mod obișnuit pentru ameliorarea diareei și remedierea problemelor stomacului. Reduc fragilitatea simptomatică și permeabilitatea capilarelor, întărind peretele vascular. De asemenea, îmbunătățesc capacitatea ochiului de a se adapta la condițiile de lumină redusă. În timpul celui de-al doilea război mondial, piloții britanici și-au îmbunătățit capacitatea de orientare pe timp de noapte după ce au consumat afine. Efectele acestora au fost studiate din acest punct de vedere și acum sunt utilizate pentru vindecarea mai multor tulburări ale ochilor. Cele mai importante ingrediente sunt antioxidanții. Antociani, antocianinele pro, leuco antocianine, flavonoidele și derivații acestora dau culoarea roșu albăstrui. Antocianii stimulează sinteza de colagen, care este esențială pentru sănătatea și bunăstarea țesuturilor conjunctive și ale pielii. Acestea au, de asemenea, efecte antibacteriene și stimulează circulația. Printre vitamine, merită evidențiate vitaminele A, B1, C și D, acidul pantotenic și niacina, care stimulează sistemul imunitar. Ajută la păstrarea energiei fizice și mentale.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin