From: 53.90lei

From: 53.90lei

Pentru Tine 

Pentru Tine 

cristale de fructe

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru optima funcționare a vaselor de sânge și a circulației sanguine

Nu reușești să mănânci suficiente fructe roșii sau să bei suficient suc de fructe roșii dar ai auzit de multe ori că sistemul tău vascular și inima ta ar avea nevoie de ele? Iată soluția: super-concentratul nostru de fructe și legume care este super delicios. Îl poți consuma chiar și ca desert întărindu-ți rețeaua vasculară prin puterea fructelor roșii.

Ingrediente

soc negru , sfeclă, afine, struguri, (maltodextrină din porumb) coacaze negre, zmeură, morcov, mar

Valori nutrienți 100g 
Energie 1437 kJ
Calorii 343 kCal
Grăsimi 0,3g
  • Din care grăsimi saturate
0,02g
Carbohidrați 78g
  • Din care zaharuri
33g
Proteine 3,1g
Sare 0,2g

 

Conține sare numai datorită prezenței sodiului.

Acesta conține numai zaharuri naturale în fructe și legume.

Informații alergene: pot conține urme de țelină.

Pentru Tine și Vasele de Sânge nu este un substitut pentru o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

1. Málna

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Soc negru

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Soc negru

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Afinele

Antociani, pro antociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și de stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacină și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând la menținerea vitalității fizice și mentale.

struguri roșii

Un component important al strugurilor roșii este flavonoidul queretetin antioxidant, cunoscut pentru efectului lui antiinflamator. Sunt foarte sănătoși datorită conținutului de vitamina A, C, K, calciu, potasiu, magneziu, și datorită conținutului de resveratrol și OPC (oligo proantocianid).

struguri roșii

Un component important al strugurilor roșii este flavonoidul queretetin antioxidant, cunoscut pentru efectului lui antiinflamator. Sunt foarte sănătoși datorită conținutului de vitamina A, C, K, calciu, potasiu, magneziu, și datorită conținutului de resveratrol și OPC (oligo proantocianid).

Coacăzele negre

Datorită conținutului de beta-caroten, vitamina B1, B2, E și C, este un remediu natural excelent pentru răceli. În plus, fructele coapte sunt bogate în antioxidanți, agenți ajutători în eliminarea radicalilor liberi și a coloranților antitumorali.

Zmeura

Fructul excelent pentru purificarea sângelui, împotriva anemiei care poate atenua și febra. Poate fi folosit în procesul stopării diferitelor sângerări. În plus, conține o cantitate semnificativă de vitamine B1 și B2 și este bogat în flavonoizi, acizi de fructe, acizi tanici și fibre. De asemenea, conține pectini care ajută digestia. Dintre mineralele necesare conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat consumul și după o cură de antibiotice deoarece restabilește echilibrul florei intestinale și a sistemului digestiv.

Zmeura

Fructul excelent pentru purificarea sângelui, împotriva anemiei care poate atenua și febra. Poate fi folosit în procesul stopării diferitelor sângerări. În plus, conține o cantitate semnificativă de vitamine B1 și B2 și este bogat în flavonoizi, acizi de fructe, acizi tanici și fibre. De asemenea, conține pectini care ajută digestia. Dintre mineralele necesare conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat consumul și după o cură de antibiotice deoarece restabilește echilibrul florei intestinale și a sistemului digestiv.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenți biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat și are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat și are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.