From: 53.90lei

From: 53.90lei

Topinamburul

Topinamburul

cristale de legume

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru echilibrarea insulinei

Încerci de mult timp diferite diete? Ai avea nevoie de un mic ajutor pentru a-ți schimba stilul de viață? Dorești să-ți reduci nivelul de zahăr din sânge într-un mod natural și sănătos? Avem un super-concentrat care te poate ajuta: inulina din topinambur poate influența reducerea zahărului din sânge și a greutății corporale cu care se poate gestiona chiar și diabetul de tip 2.

Ingrediente

100% topinamburul  

Valori nutrienți 100g 
Energie 921 kJ
Calorii 220 kCal
Grăsimi 0g
  • Din care grăsimi saturate
0g
Carbohidrați 15g
  • Din care zaharuri
1g
Proteine 3,6g
Sare 0,01g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

topinambur

În perioada de iarnă și primăvară timpurie, topinamburul este o sursă excelentă de nutrienți pentru organismul nostru.
Conține potasiu, magneziu, calciu, fosfor, fier și zinc, precum și vitaminele B1, B2, B3 și C. Ce anume este inulina? Inulina este o fibră alimentară solubilă în apă, ce se găsește în numeroase plante (cicoare, ceapă, usturoi, păpădie, brusture comun, agave, andive, anghinare), dar cea mai bogată sursă de inulină este topinamburul. Inulina este un carbohidrat complex, ce nu poate fi descompus de către organism, astfel că trece prin sistemul digestiv nedescompus. Doar flora bacteriană din intestinul gros poate să o descompună, susținând pozitiv funcția intestinului (înmoaie scaunul). Alimentele care conțin inulină pot determina flatulență (gaze intestinale, vânt, balonare). Sub efectul fibrelor se reduce absorbția zahărului, fluctuațiile zahărului din sânge sunt mai rare astfel este recomandată și pentru diabetici. Datorită conținutului său de fibre este recomandat persoanelor care țin dietă, cure de slăbire și sportivilor activi. Este bine cunoscut și efectul său de regenerare a florei intestinale care este foarte eficient în cursul tratamentului cu antibiotice și în cazul problemelor gastro-intestinale. Are un efect benefic asupra ficatului, a splinei și a pancreasului și este cunoscut pentru acțiunea împotriva cancerului (cancer de sân). Datorită efectului de reducere a tensiunii arteriale, a colesterolului și a nivelului trigliceridelor, este recomandat și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin