From: 53.90lei

From: 53.90lei

BOMBĂ DE IMUNITATE PENTRU COPII

BOMBĂ DE IMUNITATE PENTRU COPII

cristale de fructe

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super concentrat pentru copii cu un aspect prietenos

Nu poți să-i convingi pe copiii să mănânce multe legume și fructe? Iată o soluție: super concentratul nostru de fructe și legume este foarte gustos, așa că îl puteți oferi chiar și ca desert în timp ce sporiți sistemul imunitar al copilului cu puterea fructelor de pădure roșii, a legumelor rădăcină, a ananasului, a cătinei și a merelor.
Acest cristal de fructe este favoritul copiilor, astfel le oferim un ambalaj prietenos!

Ingrediente

sfeclă, amidon din porumb fără GMO, merișor, vișine, morcovi, zmeură, ananas, struguri, socul negru, afine, coacăze negre, cătină, măr

Valori nutrienți 100g 
Energie 1334 kJ
Calorii 319 kCal
Grăsimi 0,3g
  • Din care grăsimi saturate
0,04g
Carbohidrați 71,9g
  • Din care zaharuri
34,4
Proteine 3,1g
Sare 0,18g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcovul

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Merișorul

Are un conținut ridicat de vitamina C și antioxidanți. Sub influența acestuia, organismul produce o substanță numită acid hipuric care are un efect antibacterian puternic asupra tractului urinar și inhibă creșterea bacteriilor care provoacă infecții.

Mărul

Potrivit unui proverb vechi: „Un măr pe zi, te ferește de doctor”. De fapt, acest fruct este deosebit de valoros în fiecare parte a sa.

 

Sursă de vitamina A, B și C, respectiv este semnificativ și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. Componentele sale fibroase sunt solubile în apă, pectina are multe efecte benefice asupra corpului uman: reglează scaunul (conform experienței merele fierte, gătite în aburi combat diareea, iar crude, combat constipație), are un efect benefic asupra florei intestinale, scade colesterolul din sânge iar nivelul ridicat de potasiu ajută la cei cu hipertensiune arterială . Mărul are un conținut foarte ridicat de flavonoide (material vegetal cu efect antioxidant flavonoid). În coaja mărului se află cei mai mulți antioxidanți. În plus, flavonoidele întăresc sistemul imunitar, au proprietăți de prevenție a cancerului, antiinflamatoare, ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor și, de asemenea, joacă un rol în protejarea ficatului.

 

În ansamblu, ne protejează sănătatea.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat și are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor

Boabele de soc

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Ananasul

Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Strugurii roșii

Un component important al strugurilor roșii este flavonoidul queretetin antioxidant, cunoscut pentru efectului lui antiinflamator. Sunt foarte sănătoși datorită conținutului de vitamina A, C, K, calciu, potasiu, magneziu, și datorită conținutului de resveratrol și OPC (oligo proantocianid).

Afinele

Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând astfel, la menținerea vitalității fizice și mentale.

Afinele

Antociani, proantociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacina și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând astfel, la menținerea vitalității fizice și mentale.

Coacăze negre

Fructele coapte sunt bogate în antioxidanți, agenți pentru eliminarea radicalilor liberi și coloranți antitumorali. Au un conținut bogat de antociani, flavonoide și polifenoli. Într-un conținut de 100g fructe se găsește o cantitate mai mare de 500 mg doar din derivații de antociani (cianidină, delfinidină, cumarină etc.), fără a mai menționa alți antioxidanți. În acest sens, coacăzele negre surclasează toate celelalte fructe roșii de pădure.

zmeură

Zmeura, la fel ca și celelalte fructele roșii, are un conținut ridicat de vitamina C și de antioxidanți. Întărește sistemul imunitar și previne cancerul. De asemenea, joacă un rol important în controlul infecțiilor și ajută la combaterea infecțiilor virale și bacteriene. Excelent purificator de sânge, este eficient și împotriva anemiei și atenuează febra (frunzele de zmeură). Conținutul de vitamina A ajută la îmbunătățirea vederii. Poate fi folosit și pentru a atenua diferite sângerări. În plus, conține cantități semnificative de vitamină B1 și B2, este bogată în flavonoide, acizi de fructe, tanini și fibre. De asemenea, conține pectină digestivă. Dintre minerale conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat a se consuma după o cură de antibiotice deoarece restabilește echilibrul sistemului digestiv și al florei intestinale.

zmeură

Zmeura, la fel ca și celelalte fructele roșii, are un conținut ridicat de vitamina C și de antioxidanți. Întărește sistemul imunitar și previne cancerul. De asemenea, joacă un rol important în controlul infecțiilor și ajută la combaterea infecțiilor virale și bacteriene. Excelent purificator de sânge, este eficient și împotriva anemiei și atenuează febra (frunzele de zmeură). Conținutul de vitamina A ajută la îmbunătățirea vederii. Poate fi folosit și pentru a atenua diferite sângerări. În plus, conține cantități semnificative de vitamină B1 și B2, este bogată în flavonoide, acizi de fructe, tanini și fibre. De asemenea, conține pectină digestivă. Dintre minerale conține calciu, potasiu, magneziu și fier. Este recomandat a se consuma după o cură de antibiotice deoarece restabilește echilibrul sistemului digestiv și al florei intestinale.