From: 53.90lei

From: 53.90lei

VESTĂ DE PROTECȚIE

VESTĂ DE PROTECȚIE

cristale de legume

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru a reduce inflamațiile cu evoluție lentă

Ai decis de ceva vreme să începi o cură de detoxifiere, dar nu te-ai convins încă? Crezi că-ți slăbești organismul dacă începi o dietă? Sau ai dori să elimini cât mai curând posibil simptomele neplăcute ale inflamațiilor cu evoluție lentă din corpul tău?
Iată o soluție: super-concentratul nostru de legume este super gustos, poate fi consumat ca desert în timp ce reduce simptomele inflamației sau detoxifică blând organismul întregii familii cu puterea sfeclei roșii dublată de cea a morcovului.

Ingrediente

sfeclă bio*, morcovi bio*
*ingredient bio testate de BIOKONTROLL HUNAGRY (HU-ÖKO-01)

 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1457 kJ
Calorii 348 kCal
Grăsimi 0,5g
  • Din care grăsimi saturate
0,1g
Carbohidrați 80g
  • Din care zaharuri
35g
Proteine 5,8g
Sare 0,55g

 Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

1. Málna

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie BIO

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcovi BIO

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, substanțele active din aceasta se absorb doar în proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește la 80% crescând exponențial și beneficiile sfeclei roșii. Pe lângă acestea, componentul biologic important al morcovului este beta-carotenul, datorită căruia are și culoarea specifică. Conține și alte carotenoide cum ar fi alfa-caroten, luteina, zeaxantina, acestea fiind componenți ai antioxidanților importanți. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A dacă este necesar. Totodată, în medicina străveche era folosită ca diuretic.

Morcovi BIO

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, substanțele active din aceasta se absorb doar în proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește la 80% crescând exponențial și beneficiile sfeclei roșii. Pe lângă acestea, componentul biologic important al morcovului este beta-carotenul, datorită căruia are și culoarea specifică. Conține și alte carotenoide cum ar fi alfa-caroten, luteina, zeaxantina, acestea fiind componenți ai antioxidanților importanți. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A dacă este necesar. Totodată, în medicina străveche era folosită ca diuretic.