From: 54.90lei

From: 54.90lei

Ignama

Ignama

produs măcinat

54.90lei299.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentratul razelor de soare pe perioada iernii

Dorești să-ți reîncarci organismul după perioada întunecată de iarnă? Ți-ai regenera celulele pentru a face față temperaturilor scăzute? Doar cu un vârf de cuțit din super-concentratul razelor de soare te poate ajuta. În culturile noastre de Ingama suntem focusați pe adunarea energiei sănătoase a razelor de soare pe tot parcursul anului. Tu trebuie doar să le consumi zilnic cu o mișcare ușoară.

Ingrediente

ignama (Yam) 100% bio*
Pentru măcinatul nostru folosim ingrediente provenite din agricultura bio testate de BIOKONTROLL HUNAGRY (HU-ÖKO-01) a lui Mátyás Nemes.

Valori nutrienți 100g 
Energie 494 kJ
Calorii 118 kCal
Grăsimi 0,17g
  • Din care grăsimi saturate
0,04g
Carbohidrați 27,88g
  • Din care zaharuri
0,5g
Proteine 1,53g
Sare 4,1g

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 0,5  lingurițe/zi (1g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Ignama

Ignama este o plantă rădăcinoasă foarte bogată în nutrienți. Bulbul conține amidon, proteine, grăsimi, aminoacizi, sapine, vitamine și 31 de oligoelemente diferite. Rădăcina conține cea mai mare parte din precursorul progesteronului natural (hormonul DHEA), din care poate fi obținut progesteronul cu același conținut chimic, pe care organismul însuși îl produce pentru a echilibra sistemul hormonal. Rădăcina yam a fost folosită în medicina tradițională timp de secole pentru tratamentul problemelor ginecologice, împotriva spasmelor, pentru reducerea inflamației, pentru ameliorarea osteoporozei și a durerilor articulare. Fortifică rinichii, bila, plămânii și are effect diuretic. Despre efectele sale benefice asupra pielii și a părului putem citi în cărțile medicinale chinezești.
Stimulează glandele secretoare interne și scade glicemia. Iar într-un studiu realizat de Universitatea de medicină din Taipei este evidențiat efectul său benefic în încetinirea procesului de îmbătrânire.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin