From: 53.90lei

From: 53.90lei

BEBELUȘ

BEBELUȘ

cristale de legume

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super concentrat pentru copii de la 6 luni

Am selectat t cu atenție sporită fructele și legumele pe care copii pot consuma de la începutul diversificării. Secretul produsului nostru constă în înalta calitate a materiei prime, netratate chimic cu etape de procesare blânde și multiple.

Selecția și combinarea ajută sinergic absorbația cât mai bună a ingredientelor active, iar datorită gustului copii acceptă foarte ușor, ba mai mult, adoră!

AM CONCEPUT ACEST PRODUS PE BAZA EXPERIENȚELOR MEDICILOR PEDIATRU ȘI A ASISTENTELOR MATERNALI. CONSUMUL ESTE RECOMANDAT ȘI MĂMICILOR!

Ingrediente

morcovi, măr, dovleac, sfeclă, amidon din porumb fără GMO

Valori nutrienți 100g 
Energie 514 kJ
Calorii 123 kCal
Grăsimi 0,33g
  • Din care grăsimi saturate
0,05g
Carbohidrați 28,3g
  • Din care zaharuri
15,75g
Proteine 1,42g
Sare 0,37g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2 (2-4g) lingurițe pe zi. Copii 0,5-1 linguriță pe zi înainte de masă preferabil consumat (sigur) ca atare pentru cea mai buna absorbție, prin mucoasa gurii ajungând astfel direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) pe mâncare în timpul consumării acestora sau diluat in apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenți biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru o vedere bună și sănătatea mucoasei și, nu în ultimul rând, pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Dovleacul

Această superbă plantă este foarte bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Conține vitaminele A, B1, B2, C și minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială care este de fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce de asemenea riscul de boli cardiovasculare și joacă un rol important în reglarea colesterolului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are proprietăți care previn cancerul prin accelerarea motilității intestinale și întărirea sistemului imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând tractul intestinal și eliminând cu succes materiile fecale din organism.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin