From: 53.90lei

From: 53.90lei

Koll-maxx

Koll-maxx

cristale de fructe

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru articulații puternice și flexibile

Prea mult sport care ți-a solicitat puternic corpul? Sau ai ajuns deja la vârsta la care ai nevoie de sprijin pentru articulații și piele? Te ajutăm să te aprovizionezi în mod eficient cu nutrienții lipsă prin super-concentratul nostru de fructe, în care am amestecat o doză suplimentară de colagen cu ananas dulce și cătină. Astfel vei putea să te bucuri de gustul dulce revigorant al fructelor și să susții flexibilitatea articulațiilor și a pielii.

Ingrediente

colagen , ananas, cătină, maltodextrină din porumb  

Valori nutrienți 100g 
Energie 1611 kJ
Calorii 385 kCal
Grăsimi 2,7g
  • Din care grăsimi saturate
0,04g
Carbohidrați 51g
  • Din care zaharuri
20,4g
Proteine 36,8g
Sare 0,1g

 

Conține sare numai datorită prezenței sodiului.

Acesta conține numai zaharuri naturale în fructe și legume.

Informații alergene: pot conține urme de țelină.

Koll-Maxx nu este un substitut pentru o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Ananas

Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.

Colagenul

Colagenul este una dintre cele mai importante componente ale organismului. Este o componentă a țesutul conjunctiv primar și o proteină cheie din corp care asigură coeziunea, flexibilitatea și regenerarea pielii, a cartilajelor și a oaselor. Peptidele acestuia facilitează sănătatea oaselor și a mușchilor și conectează scheletul cu țesuturile moi, țesutul conjunctiv al pielii, cartilajul, tendoanele și mușchii.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

0
    0
    Cosul tau
    Coșul tău este golÎntoarceți-vă la magazin