From: 53.90lei

From: 53.90lei

Immunextra

immunextra

cristale de fructe

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Pentru un sistem imunitar puternic cu efecte antivirale mai mari

Produsul nostru de succes Immunobomba a fost îmbunătățit având în vedere situația actuală pentru a obține o acțiune antivirală mai mare. Am adăugat ingrediente, ar fi măceșe și flori de soc la produs. Efectele acestor plante au fost folosite în medicina populară maghiară de secole.

Ingrediente

sfeclă, măceșe, flori de soc, maltodextrină (din porumb), merișorul, boabele de soc, vișinele, zmeură,  morcov, ananasul, strugurii roșii, afinele, coacăze negre, cătina, mărul, portocala 

 

Valori nutrienți 100g 
Energie 1013 kJ
Calorii 242 kCal
Grăsimi 0,1g
  • Din care grăsimi saturate
0,01g
Carbohidrați 55g
  • Din care zaharuri
25g
Proteine 2,1g
Sare 0,1g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o

dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcov

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, substanțele active din aceasta se absorb doar în proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește la 80% crescând exponențial și beneficiile sfeclei roșii. Pe lângă acestea, componentul biologic important al morcovului este beta-carotenul, datorită căruia are și culoarea specifică. Conține și alte carotenoide cum ar fi alfa-caroten, luteina, zeaxantina, acestea fiind componenți ai antioxidanților importanți. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A dacă este necesar. Totodată, în medicina străveche era folosită ca diuretic.

Morcov

Deși sfecla poate reduce repede nivelul de inflamație în organism, substanțele active din aceasta se absorb doar în proporție de 8-10%. Adăugând morcovi această absorbție crește la 80% crescând exponențial și beneficiile sfeclei roșii. Pe lângă acestea, componentul biologic important al morcovului este beta-carotenul, datorită căruia are și culoarea specifică. Conține și alte carotenoide cum ar fi alfa-caroten, luteina, zeaxantina, acestea fiind componenți ai antioxidanților importanți. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A dacă este necesar. Totodată, în medicina străveche era folosită ca diuretic.

Merișorul

Merișorul, numit și ‘afine roșii’ conține cei mai importanți antioxidanți din lume (fitonutrienți, fenolici, proantocianid). Are efect anticancer, împiedică creșterea elementelor patogene din alimente, și datorită efectului antibacterian previn infecțiile urinare.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat și are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat și are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor

Boabele de soc

Fructele de soc negru sunt foarte bogate în vitamine esențiale (C, A, E, B1, B2, B3), minerale, aminoacizi, proteine și flavonoizi. Socul negru facilitează lupta sistemului imunitar împotriva organismelor nedorite, în special împotriva gripei cauzate de virusurile A și B.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Ananasul

Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Vișinele

Consumul regulat de vișine ajută la menținerea sănătății sistemului imunitar și, datorită efectului său antibacterian contribuie la vindecarea sistemului respirator.

Strugurii roșii

Un component important al strugurilor roșii este flavonoidul queretetin antioxidant, cunoscut pentru efectului lui antiinflamator. Sunt foarte sănătoși datorită conținutului de vitamina A, C, K, calciu, potasiu, magneziu, și datorită conținutului de resveratrol și OPC (oligo proantocianid).

Afinele

Antociani, pro antociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și de stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacină și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând la menținerea vitalității fizice și mentale.

Afinele

Antociani, pro antociani, leuco-antocianine, flavonoidele care dau culoarea roșu-albăstrui au activitate antibacteriană și de stimulează circulația. Dintre vitaminele sale merită evidențiate vitaminele A, B1, vitaminele C și D, niacină și acidul pantotenic, care întăresc perfect sistemul imunitar ajutând la menținerea vitalității fizice și mentale.

Coacăzele negre

Datorită conținutului de beta-caroten, vitamina B1, B2, E și C, este un remediu natural excelent pentru răceli. În plus, fructele coapte sunt bogate în antioxidanți, agenți ajutători în eliminarea radicalilor liberi și a coloranților antitumorali.