From: 53.90lei

From: 53.90lei

Beta-carotene

Beta-carotene

cristale de legume

Golește

53.90lei139.90lei

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Vă rugăm să întoarceți pagina. Aici puteți vedea ingredientele, tabelul de nutriție și instrucțiunile de consum!

Super-concentrat pentru oase mai puternice și o vedere bună

Nu poți să-ți convingi copiii să mănânce morcovi și dovleac suficienți pentru a-și întări oasele? Sau nici tu nu reușești să mănânci suficient în fiecare zi dar știi că ți-ar face bine pentru susținerea vederii și a pielii? Și noi cunoaștem problema, din acest motiv am adăugat în acest superconcentrat o mulțime de portocale dulci care o fac atât de gustoasă încât copiii o adoră. Astfel poți să-i servești ca un desert care, iar în același timp îi ajută la întărirea sistemului osos, le protejează pielea și vederea. Mai mult decât atât, consumul pe cale internă oferă protecție solară.

Ingrediente

sfeclă, morcov, măr, dovleac, portocale, ananas, cătină, (maltodextrină din porumb) 

Valori nutrienți 100g 
Energie 816 kJ
Calorii 195 kCal
Grăsimi 0,4g
  • Din care grăsimi saturate
0,05g
Carbohidrați 43,8g
  • Din care zaharuri
21g
Proteine 1,2g
Sare 0,01g

 

Conținutul de sare se datorează doar prezenței sodiului.

Conține numai zaharuri care apar în mod natural în legume și fructe.

Informații despre alergeni: conține urme de țelină. 

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă

echilibrată sau un stil de viață sănătos.

 

Doza zilnică recomandată:

Pentru adulți 1-2  lingurițe/zi (2-3g), copii 1 linguriță/zi (1-2g)  înainte de masă. Pentru a asigura cea mai bună absorbție este preferabil să se consume ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct în sânge. Se poate presăra (adăuga) și pe mâncare sau se poate dilua în apă.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Consumul cristalelor de fructe nu înlocuiește o dietă echilibrată sau un stil de viață sănătos.

Pentru prepararea super concentratelor folosim fructe și legume coapte, curate, provenite doar de la producătorii care nu folosesc produse sintetice sau chimicale. Apoi le sortăm manual și le procesăm cu ajutorul unei tehnologii blânde, datorită căreia cristalele vor păstra culoarea și proprietățile autentice ale acestor fructe și legume, cum ar fi: vitaminele , macro/micronutrienți și marea majoritate a componenților biologici activi, în formă concentrată.

Datorită descompunerii biologice a acestora, absorbția este mult mai bună. Astfel, cu acest produs se poate păstra sănătatea întregii familii pe tot parcursul anului.

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

EFECTELE BENEFICE ALE INGREDIENTELOR ASUPRA ORGANISMULUI:

Sfecla roșie

Încă din cele mai vechi timpuri, sfecla roșie este recunoscută drept plantă medicinală. Aceasta crește capacitatea de transport a oxigenului prin celulele roșii din sânge. Consumând sfeclă roșie ne îmbunătățim semnificativ rezistența la stres fizic și mental.
Sfecla roșie conține mulți micronutrienți, cum ar fi: fier, cupru, mangan, respectiv vitaminele A, B6, B12 și acid folic – care sunt esențiale pentru sinteza globulelor roșii din sânge.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenți biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru o vedere bună și sănătatea mucoasei și, nu în ultimul rând, pentru întărirea sistemului imunitar.

Morcovul

Beta-carotenul și alfa-carotenul sunt agenții biologici importanți ai plantei. Organismul transformă alfa-carotenul și beta-carotenul în vitamina A, după cum este necesar. Vitamina A este, de asemenea, esențială pentru susținerea vederii, a sănătății mucoasei și nu în ultimul rând pentru întărirea sistemului imunitar.

Dovleacul

Această superbă plantă este foarte bogată în substanțe nutritive, în vitamine și minerale utile. Conține vitaminele A, B1, B2, C și minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Conținutul ridicat de beta-caroten oferă o culoare portocalie specială care este de fapt provitamina vitaminei A. Carotenul reduce de asemenea riscul de boli cardiovasculare și joacă un rol important în reglarea colesterolului. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, dovleacul este o sursă excelentă de antioxidanți. Este o legumă foarte hrănitoare și sănătoasă. Are proprietăți care previn cancerul prin accelerarea motilității intestinale și întărirea sistemului imunitar. Fiind bogat în fibre, diluează scaunul, facilitând astfel și accelerând cu succes metabolismul, curățând tractul intestinal și eliminând cu succes materiile fecale din organism.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Mărul

Este o sursă de vitamina A, B și C, semnificativ fiind și conținutul de acid folic, calciu, magneziu, potasiu și sulf. În plus, conținutul de flavonoide este foarte ridicat. Are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, este antiinflamator și ajută la combaterea virușilor și a bacteriilor.

Portocala

Este cel mai important fruct al iernii și cea mai bogată sursă de vitamine dintre citrice, a cărei conținut de vitamina C naturală este mai eficace decât cea regăsită în comprimate. Potrivit lui Albert Szent-Györgyi, datorită prezenței bioflavonoidelor din citrice, în prezența acestora vitamina acționează mai puternic și într-un mod mai durabil. Acești micronutrienți sunt, de asemenea, antioxidanți valoroși care oferă o anumită protecție împotriva bolilor degenerative, cum ar fi cancerul și bolile cardiace. Portocala conține totodată cantități mari de vitamină A și B. Prima este responsabilă pentru integritatea vederii și a sănătății pielii, în timp ce a doua este importantă în digestia carbohidraților și grăsimilor.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Cătina

Are un conținut ridicat de vitamina C care este de zece ori mai mare decât cantitatea de vitamina C din lămâie. De asemenea, conține vitamina A și acidul malic, manitol și flavonoide. Este bogat în carbohidrați, proteine, acizi organici, aminoacizi și vitamine care măresc capacitatea proprie de apărare a organismului.

Ananasul

Ananasul este unul dintre cele mai sănătoase fructe exotice. Datorită conținutului de vitamine A, B, C, acid folic, potasiu, acizi de fructe și fibre, unele studii sugerează că ananasul are un efect semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar și crește rezistența organismului.